Budlr

Share
Thema
Schuldhulp
Soort Investering
TA
Jaartal Investering
2023
Dealteam
David van Loo Antonie Louter

Budlr is een 'Social FinTech'-onderneming, opgericht door de drie ondernemers Anco Galesloot, Christiaan van der Ven en Dirk-Jan Wolfert. met als doel een bijdrage te leveren aan het verminderen van de schuldenproblematiek in Nederland. Ze hebben MijnIntake (MI) ontwikkeld, een innovatieve digitale oplossing voor het intakeproces van mensen met schulden.

De traditionele intakeprocedure vereist veel handmatige en tijdrovende acties, wat zorgt voor vertraging en inefficiëntie. Budlr's MI maakt gebruik van digitalisering en software-API-koppelingen om het proces te versnellen en de rompslomp te verminderen. Hierdoor wordt de data over inkomsten en uitgaven verzameld en georganiseerd via verschillende databronnen, zoals MijnOverheid, MijnBelastingdienst en bankrekeningen.

Impact

Door deze innovatieve aanpak en gebruik van technologie, helpt Budlr de druk op de schuldhulpverlening te verminderen en stelt het mensen in staat om sneller en effectiever aan hun financiële situatie te werken.

Over SIF-R

SIF-R wilt Budlr ondersteunen bij het aanpakken van de schuldproblematiek en heeft daarom besloten Budlr te een TA-lening van €50.000 te verstrekken.