Over ons

Share

Social Impact Fonds Rotterdam is een van de eerste place-based impact investeringsfondsen in Nederland. Wij werken aan het vergroten van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en het tegengaan van armoede.

We doen dit door te investeren in sociale ondernemingen en in reguliere bedrijven, in nauwe samenwerking met onze partners van de Rotterdam Impact Coalitie - Gemeente Rotterdam, Voor Goed Agency & Thrive Institute.

Team

Wie zijn de mensen achter het Social Impact Fonds Rotterdam?

Maak kennis met de complementaire samenstelling van de organisatie en het multidisciplinaire kernteam met jarenlange werkervaring in Impact Investing, publiek-private samenwerkingen en vermogensfondsen.

Visie

De problemen in Rotterdam vergen een lange termijn aanpak.

Werkloosheid en armoede is dermate groot in onze stad; in een jaar realiseer je als sociale ondernemer te weinig. Samen bouwen we aan een netwerk van sociaal ondernemers waarmee we op stadsniveau écht een verschil kunnen maken.

Talent & Vacatures

Bekijk hier de beschikbare posities om het SIF-R team te versterken!

Kom jij uit investeringsland en zoek je betekenisvoller werk? Heb jij een Finance achtergrond en wil je jouw skills inzetten om terug te geven aan de stad? Of vind je het juist gaaf om inhoudelijke vraagstukken te ontleden en je tanden te zetten in strategische oplossingen?

Info & Contact

Weet ons te bereiken!  

Ben jij ondernemer en denk je dat jouw businesscase het verschil kan maken in Rotterdam? Ben jij investeerder en zoek jij naar een manier om bij te dragen aan de ontwikkeling van de stad? Of zoek je advies of heb je vragen voor het team?