Nieuwe Investment Manager - Casper Valkenburg

Share

We verwelkomen een nieuwe Investment Manager!

De samenwerking tussen SIF-R en AF Advisors uit zich in de vorm van extra ondersteuning bij het managen van de huidige investeringsportefeuille en het waarderen van nieuwe ondernemingen. Daarom zal Casper Valkenburg het investment team van SIFR komen versterken namens AF Advisors!

Mr. Valkenburg  heeft ruime ervaring met investeringsanalyses vanuit zijn huidige functie als asset management consultant bij AF Advisors en zijn ervaring als M&A adviseur.

AF Advisors is een toonaangevend consultancykantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie en ondersteunt sinds 2008 vermogensbeheerders, asset owners en serviceproviders door diepgaande sectorkennis en expertise te combineren met een praktische, multidisciplinaire aanpak.

Ze bieden diensten aan op de volgende onderwerpen: Investment Consultancy, Organisational Consultancy, Regulatory Consultancy en Structuring. Hun specifieke ervaring en expertise stelt hen in staat om klanten te ondersteunen bij een breed scala aan uitdagingen, waaronder strategische, tactische en operationele projecten. Ze hebben ruime ervaring in de beleggingssector en zetten deze in bij hen advieswerkzaamheden. Na hun advieswerkzaamheden stropen ze ook de mouwen op om de klus te klaren.

Meer lezen over AF Advisors?