Vacatures

WerkWijkCoöperatie zoekt een Algemeen Zakelijk Leider

Shape image svg

Zoek jij naar een nieuwe uitdaging?

De Wijkwerkcoöperatie is de financiële koepelorganisatie voor meerdere wijkcoöperaties in Rotterdam. Ontstaan vanuit de Afrikaanderwijk Coöperatie in 2013 verzorgt de Wijkwerkcoöperatie nu de bedrijfsvoering voor drie verschillende wijkcoöperaties. Het is de ambitie dit netwerk te laten groeien over meerdere (financieel kwetsbare) wijken in Rotterdam.

Het doel van de wijkcoöperaties is om een duurzame verbetering van de economische en sociale positie van bewoners en ondernemers te bewerkstelligen. De Wijkwerkcoöperatie faciliteert de wijkcoöperaties in deze ambitie door de zakelijke bedrijfsvoering uit handen te nemen. Hierdoor kunnen de wijkcoöperaties zich richten op dat waar ze goed in zijn: het netwerk in de wijk en het verwaarden van de lokale kracht.

Om de Wijkwerkcoöperatie te begeleiden met het zetten van de volgende stappen in haar ambitie en groei is de coöperatie op zoek naar een zakelijk leider die bedrijfseconomisch onderlegd is, maar ook in grote mate affiniteit heeft met de sociale coöperatieve gedachte. Ze hopen iemand te vinden met een goed netwerk van lokale of passende partners en fondsen.

 

Interessant? Bekijk de vacature voor meer informatie!

 

Gerelateerd nieuws

Kwartaalrapportage Q2 2022

Kwartaalrapportage 2022 - 2e Kwartaal

Ieder kwartaal brengt SIFR een kwartaalrapportage uit. In deze kwartaalrapportage is alle inhoudelijke informatie te vinden over SIFR en de ontwikkelingen van de afgelopen paar maanden. De financiële stand van zaken is niet te vinden in deze rapportage. Deze informatie wordt separaat aan de investeerders van het fonds gestuurd.

Van start met WERK in de WIJK?

Kennismakingssessie Werk in de Wijk

Samen met de Rotterdam Impact Coalitie en vele Rotterdamse ondernemers, wijkorganisaties en coöperaties, zijn we uit de startblokken gekomen met het meerjarige URBACT Use-It/Werk in de Wijk project!

Presentatie Trividend – Mechelen

Place-Based Impact Investing goes international @Trividend

Trividend is het place based sociaal investeringsfonds voor Vlaanderen (België). Zij bestaan inmiddels 20 jaar en organiseerden daarom een tweedaags event in Mechelen, om in Europa onderlinge samenwerking tussen sociale investeringsfondsen op gang te brengen. Met gepaste trots presenteerde SIFR de Rotterdamse aanpak!