Vacatures

WerkWijkCoöperatie zoekt een Algemeen Zakelijk Leider

Shape image svg

Zoek jij naar een nieuwe uitdaging?

De Wijkwerkcoöperatie is de financiële koepelorganisatie voor meerdere wijkcoöperaties in Rotterdam. Ontstaan vanuit de Afrikaanderwijk Coöperatie in 2013 verzorgt de Wijkwerkcoöperatie nu de bedrijfsvoering voor drie verschillende wijkcoöperaties. Het is de ambitie dit netwerk te laten groeien over meerdere (financieel kwetsbare) wijken in Rotterdam.

Het doel van de wijkcoöperaties is om een duurzame verbetering van de economische en sociale positie van bewoners en ondernemers te bewerkstelligen. De Wijkwerkcoöperatie faciliteert de wijkcoöperaties in deze ambitie door de zakelijke bedrijfsvoering uit handen te nemen. Hierdoor kunnen de wijkcoöperaties zich richten op dat waar ze goed in zijn: het netwerk in de wijk en het verwaarden van de lokale kracht.

Om de Wijkwerkcoöperatie te begeleiden met het zetten van de volgende stappen in haar ambitie en groei is de coöperatie op zoek naar een zakelijk leider die bedrijfseconomisch onderlegd is, maar ook in grote mate affiniteit heeft met de sociale coöperatieve gedachte. Ze hopen iemand te vinden met een goed netwerk van lokale of passende partners en fondsen.

 

Interessant? Bekijk de vacature voor meer informatie!

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Investment Manager – AF Advisors

Nieuwe Investment Manager - Casper Valkenburg

SIFR gaat samenwerken met AF Advisors, een toonaangevend consultancykantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie. De samenwerking uit zich in de extra ondersteuning vanuit AF Advisors in het managen van de huidige investeringsportefeuille en het waarderen van nieuwe ondernemingen. Daarom zal Casper Valkenburg zich bij het investeringsteam van SIFR voegen namens AF Advisors.

SIFR ontvangt 2 mln investering van Europees programma Kansen voor West II

SIFR ontvangt 2 mln investering van Europees programma Kansen voor West II

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is een fonds ter beschikking gesteld door de Europese Unie. Kansen voor West is één van hun meerjarige economische stimuleringsprogramma’s om structurele hervorming in gang te zetten richting een slimmere, groenere en socialere markteconomie.

Afscheidsinterview Lenny van Klink

Lenny van Klink - Oprichter, Manager & Lid Investeringscomité

Lenny van Klink is mede-initiatiefnemer en oprichter van SIFR en sindsdien betrokken geweest als manager. Het fonds is de afgelopen jaren enorm gegroeid en begeeft zich aan de start van een nieuwe fase. Op dit keerpunt neemt Lenny afscheid bij SIFR. De oprichting van zijn start-up Salacia Solutions, vraagt focus van Lenny. We kijken samen terug op de weg die Lenny met Social Impact Fonds Rotterdam heeft afgelegd…