Prestatiecontract WERK

1 Jaar verder... en dan? Aanleveren bewijstukken en uitbetaling!

Shape image svg

De eerste ondernemingen die meedoen aan de pilot van het prestatiecontract op WERK hebben de éérste mijlpaal behaald! Wanneer hun werknemer één jaar in dienst is, wordt het tijd om de juiste informatie op te sturen om de prestatiebijdrage ook werkelijk te mogen ontvangen. Maar wat wordt er precies gevraagd?

Fase 2 Prestatiecontract WERK: Afhandelingsprocesbeschrijving
Fase 2 Prestatiecontract WERK: Afhandelingsprocesbeschrijving

Om het de ondernemers makkelijk te maken staat in het bovenstaande schema beschreven welke bewijsstukken opgestuurd moeten worden. Deze mogen ingeleverd worden bij thom@voorgoedagency.nl!

De pilot rondom het prestatiecontract op WERK is opgezet door Voor Goed Agency, Social Impact Fonds Rotterdam en de Gemeente Rotterdam. De prestatiebijdrage is er om sociale ondernemers die écht impact maken tegemoet te komen, in de tijd én financiële kosten die nodig zijn voor het faciliteren van de juiste begeleiding op maat. Want, sociale ondernemers spelen een belangrijke rol in het bereiken, motiveren en begeleiden van Rotterdammers met onbenut arbeidspotentie.

En dit gaat verder dan onze stad: bij een succesvolle pilot kan het prestatiecontract bij meer gemeentes uitgerold worden!

Gerelateerd nieuws

Interview met Gemeente Rotterdam – Aad van der Werf (WSPR)

Interview met Gemeente Rotterdam - Aad van der Werf (WSPR)

PRESTATIECONTRACT: Werkloosheid is één van de grote uitdagingen van de stad Rotterdam. De Gemeente Rotterdam heeft een groot raamwerk aan loketten en programma's om zo veel mogelijk mensen weer aan het werk te helpen. Maar hoe zien zij de rol van sociale ondernemers in de oplossing van dit vraagstuk? En hoe kijkt de gemeente naar de meerwaarde van het prestatiecontract én het grootschalig betalen voor impact?

Interview met The Young Digitals: Marc Pieterse

Interview met The Young Digitals - Marc Pieterse

PRESTATIECONTRACT: Werkloosheid van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is één van de grote vraagstukken van onze stad en sociaal ondernemerschap kan hier, aanvullend op de gemeente, een enorme bijdrage aan leveren. De juiste begeleiding voor de doelgroep is van groot belang, maar brengt vaak ook extra kosten met zich mee. Voor Goed en Social Impact Fonds Rotterdam zijn samen met de Gemeente Rotterdam een pilot gestart waarin, sociale ondernemers worden beloond voor de impact die zij maken. Wij gaan in gesprek met Marc Pieterse van The Young Digitals. Zij zijn één van de zeven ondernemingen, die als eerste het prestatiecontract hebben ondertekend.

Nieuwe Investment Manager – AF Advisors

Nieuwe Investment Manager - Casper Valkenburg

SIFR gaat samenwerken met AF Advisors, een toonaangevend consultancykantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie. De samenwerking uit zich in de extra ondersteuning vanuit AF Advisors in het managen van de huidige investeringsportefeuille en het waarderen van nieuwe ondernemingen. Daarom zal Casper Valkenburg zich bij het investeringsteam van SIFR voegen namens AF Advisors.