Samenwerking AF Advisors & Social Impact Fonds Rotterdam

Nieuwe Investment Manager - Casper Valkenburg

Shape image svg

Social Impact Fonds Rotterdam start een samenwerking met AF Advisors en verwelkomt een nieuwe Investment Manager!  

De samenwerking tussen SIFR en AF Advisors uit zich in de vorm van extra ondersteuning bij het managen van de huidige investeringsportefeuille en het waarderen van nieuwe ondernemingen. Daarom zal Casper Valkenburg het investment team van SIFR komen versterken namens AF Advisors! Mr. Valkenburg  heeft ruime ervaring met investeringsanalyses vanuit zijn huidige functie als asset management consultant bij AF Advisors en zijn ervaring als M&A adviseur.

AF Advisors is een toonaangevend consultancykantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie en ondersteunt sinds 2008 vermogensbeheerders, asset owners en serviceproviders door diepgaande sectorkennis en expertise te combineren met een praktische, multidisciplinaire aanpak.

Ze bieden diensten aan op de volgende onderwerpen: Investment Consultancy, Organisational Consultancy, Regulatory Consultancy en Structuring. Hun specifieke ervaring en expertise stelt hen in staat om klanten te ondersteunen bij een breed scala aan uitdagingen, waaronder strategische, tactische en operationele projecten. Ze hebben ruime ervaring in de beleggingssector en zetten deze in bij hen advieswerkzaamheden. Na hun advieswerkzaamheden stropen ze ook de mouwen op om de klus te klaren.

Gerelateerd nieuws

SIFR ontvangt 2 mln investering van Europees programma Kansen voor West II

SIFR ontvangt 2 mln investering van Europees programma Kansen voor West II

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is een fonds ter beschikking gesteld door de Europese Unie. Kansen voor West is één van hun meerjarige economische stimuleringsprogramma’s om structurele hervorming in gang te zetten richting een slimmere, groenere en socialere markteconomie.

Afscheidsinterview Lenny van Klink

Lenny van Klink - Oprichter, Manager & Lid Investeringscomité

Lenny van Klink is mede-initiatiefnemer en oprichter van SIFR en sindsdien betrokken geweest als manager. Het fonds is de afgelopen jaren enorm gegroeid en begeeft zich aan de start van een nieuwe fase. Op dit keerpunt neemt Lenny afscheid bij SIFR. De oprichting van zijn start-up Salacia Solutions, vraagt focus van Lenny. We kijken samen terug op de weg die Lenny met Social Impact Fonds Rotterdam heeft afgelegd…

Vacature Stagiair(e) Impact & the City

Nieuwe Vacature: Stagiair(e) Impact & the City

Toe aan inspiratie na de zomervakantie? Meld je aan voor een stage bij Social Impact Fonds Rotterdam (SIFR) en duik in de leerzame wereld van maatschappelijke impact maken en ontwikkel expertise in investeringsland! Wij bieden een hands-on stage waarin je meebouwt aan het ecosysteem van impact financieren tot het ontwikkelen van ondersteunende programma’s voor sociaal ondernemers.