Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van ons fonds?

Kwartaalrapportages 2021

Shape image svg

Ieder kwartaal brengt SIFR een kwartaalrapportage uit. In deze kwartaalrapportage is alle inhoudelijke informatie te vinden over SIFR en de ontwikkelingen van de afgelopen paar maanden. De financiële stand van zaken is niet te vinden in deze rapportage. Deze informatie wordt separaat aan de investeerders van het fonds gestuurd.

 

Klik op één van de onderstaande links om de juiste rapportage te openen:

 

Kwartaalrapportage 2021 – 4e Kwartaal

Kwartaalrapportage 20213e Kwartaal

 

 

Slide uit de Kwartaalrapportage van 2021 Q4
Slide uit de Kwartaalrapportage van 2021 Q4

Gerelateerd nieuws

SIFR investeert 500.000 euro in budgetbeheer applicatie van Rotterdamse Buddy Payment B.V

SIFR investeert 500.000 euro in budgetbeheer applicatie van Buddy Payment B.V

Schulden blijkt één van de grote belemmeringen om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk te helpen. SIFR bouwt een portefeuille van elkaar versterkende sociale ondernemingen op het gebied van schuldhulp. Buddy Payment is hiervan onze eerste aandeleninvestering en daar zijn wij trots op!

Vervolginvestering: Flexcraft Young UP B.V.

Flexcraft Young UP B.V. - Het eerste échte sociale uitzendbureau van Nederland

SIFR heeft in 2021, middels een TA lening, Stichting Young UP begeleid in de transitie naar een commerciële onderneming. Nu doet SIFR een vervolginvestering: door de joint venture met uitzendbureau Flexcraft en de oprichting van FlexCraft Young UP B.V. tillen wij Young UP naar een nieuw niveau!

Impact Maken & Meten: Breng je impact boekhouding op orde!

Breng je impact boekhouding op orde!

Steeds meer mensen hebben het over het maken van ‘impact’. Ook bij SIFR en haar ondernemingen staat impact maken centraal. Elke dag werken we hard om samen een verschil te maken voor onze stad en alle Rotterdammers die er wonen. Maar, wat verstaan we precies onder impact? En, hoe weten we of wat we doen ook écht effect heeft?