Jaarrapportages

Impact Rapportage 2021

Shape image svg

Voor u ligt de impact rapportage 2021 van het Social Impact fonds Rotterdam. In alle ontwikkelingen in 2021 zien we de kracht van de stad en van de opgebouwde samenwerkingen. Dat maakt dat we vertrouwen hebben in de toekomst en in onze missie.

  • De COVID pandemie duurde voort en alle ondernemers en Rotterdammers hebben 2021 als een pittig jaar ervaren. Desondanks bleken de ondernemingen robuust en veerkrachtig.
  • In 2021 hebben we samen met onze partners in de Rotterdam Impact Coalitie leven geblazen in onze programma’s; strategie op schulden en het prestatiecontract op werk.
    • De eerste 7 ondernemingen hebben het prestatiecontract getekend, waardoor zij een betaling van de Gemeente zullen ontvangen wanneer ze Rotterdammers die een uitkering ontvingen ministens één jaar in dienst nemen.
    • Het prestatiecontract op schulden  is aanstaande.
  • In 2021 startten we met de eerste in een serie van ronde tafel bijeenkomsten met onze ondernemingen; de eerste was gericht op impact maken en meten.

Klik op de link hieronder om de volledige impact rapportage te lezen:

Impact Rapportage 2021

Gerelateerd nieuws

Vacature WWC Zakelijk Leider

WerkWijkCoöperatie zoekt een Algemeen Zakelijk Leider

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Om de Wijkwerkcoöperatie te begeleiden met het zetten van de volgende stappen in haar ambitie en groei is de coöperatie op zoek naar een zakelijk leider die bedrijfseconomisch onderlegd is, maar ook in grote mate affiniteit heeft met de sociale coöperatieve gedachte. Lees hier meer!

Kwartaalrapportage Q2 2022

Kwartaalrapportage 2022 - 2e Kwartaal

Ieder kwartaal brengt SIFR een kwartaalrapportage uit. In deze kwartaalrapportage is alle inhoudelijke informatie te vinden over SIFR en de ontwikkelingen van de afgelopen paar maanden. De financiële stand van zaken is niet te vinden in deze rapportage. Deze informatie wordt separaat aan de investeerders van het fonds gestuurd.

Van start met WERK in de WIJK?

Kennismakingssessie Werk in de Wijk

Samen met de Rotterdam Impact Coalitie en vele Rotterdamse ondernemers, wijkorganisaties en coöperaties, zijn we uit de startblokken gekomen met het meerjarige URBACT Use-It/Werk in de Wijk project!