SIFR tekent als 1 van de 80 partners mee

City deal impact ondernemen vandaag ondertekend

Shape image svg

Wij onderstrepen dit belang! Want helaas ervaren zowel overheden als ondernemers nog steeds talloze systemische barrières om knelpunten in de praktijk ook echt aan te kunnen aanpakken.

 

Zo bouwen we aan een netwerk met andere financiers, ondernemers en met beleidsmakers, doen we onderzoek en delen kennis, ondersteunen bij het professionaliseren van de onderneming, en werken aan een beter beleid voor ondernemers.

 

Lees meer over deze City Deal op AgendaStad.nl: https://agendastad.nl/city-deal-verbindt-80-partners-om-ondernemen-met-impact-te-bevorderen/

Gerelateerd nieuws

Impact Rapportage 2021

Impact Rapportage 2021

Voor u ligt de Impact Rapportage 2021 van Social Impact Fonds Rotterdam. In deze rapportage leest u de stand van zaken en reflectie op de gerealiseerde impact van onze portefeuille ondernemingen en programma's.

Kwartaalrapportage Q1 2022

Kwartaalrapportage 2022 - 1e Kwartaal

Ieder kwartaal brengt SIFR een kwartaalrapportage uit. In deze kwartaalrapportage is alle inhoudelijke informatie te vinden over SIFR en de ontwikkelingen van het eerste kwartaal van 2022. De financiële stand van zaken is niet te vinden in deze rapportage. Deze informatie wordt separaat aan de investeerders van het fonds gestuurd.

Kennismaken met…Bart Meijs

SIFR's Managing Director - Bart Meijs

Maak kennis met SIFR's multidisciplinaire team. Saving the best for last, ons Managing Director Bart Meijs! Met 18 jaar werkervaring in de wereld van impact investing is hij algeheel verantwoordelijk voor het fonds. Hoe is Bart in de wereld van impact investing terecht gekomen? En hoe kijkt hij eigenlijk naar de toekomst van het fonds? Lees hier meer over Bart!