SIFR tekent als 1 van de 80 partners mee

City deal impact ondernemen vandaag ondertekend

Shape image svg

Wij onderstrepen dit belang! Want helaas ervaren zowel overheden als ondernemers nog steeds talloze systemische barrières om knelpunten in de praktijk ook echt aan te kunnen aanpakken.

 

Zo bouwen we aan een netwerk met andere financiers, ondernemers en met beleidsmakers, doen we onderzoek en delen kennis, ondersteunen bij het professionaliseren van de onderneming, en werken aan een beter beleid voor ondernemers.

 

Lees meer over deze City Deal op AgendaStad.nl: https://agendastad.nl/city-deal-verbindt-80-partners-om-ondernemen-met-impact-te-bevorderen/

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Investment Manager – AF Advisors

Nieuwe Investment Manager - Casper Valkenburg

SIFR gaat samenwerken met AF Advisors, een toonaangevend consultancykantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie. De samenwerking uit zich in de extra ondersteuning vanuit AF Advisors in het managen van de huidige investeringsportefeuille en het waarderen van nieuwe ondernemingen. Daarom zal Casper Valkenburg zich bij het investeringsteam van SIFR voegen namens AF Advisors.

SIFR ontvangt 2 mln investering van Europees programma Kansen voor West II

SIFR ontvangt 2 mln investering van Europees programma Kansen voor West II

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is een fonds ter beschikking gesteld door de Europese Unie. Kansen voor West is één van hun meerjarige economische stimuleringsprogramma’s om structurele hervorming in gang te zetten richting een slimmere, groenere en socialere markteconomie.

Afscheidsinterview Lenny van Klink

Lenny van Klink - Oprichter, Manager & Lid Investeringscomité

Lenny van Klink is mede-initiatiefnemer en oprichter van SIFR en sindsdien betrokken geweest als manager. Het fonds is de afgelopen jaren enorm gegroeid en begeeft zich aan de start van een nieuwe fase. Op dit keerpunt neemt Lenny afscheid bij SIFR. De oprichting van zijn start-up Salacia Solutions, vraagt focus van Lenny. We kijken samen terug op de weg die Lenny met Social Impact Fonds Rotterdam heeft afgelegd…